با همت انجمن کارآفرینان؛
دومین تور رسانه ای کارآفرینی در رفسنجان برگزار شد/ تصاویر
با همت انجمن کارآفرینان، دومین تور رسانه ای کارآفرینی به مناسبت هفته کار و کارآفرینی در رفسنجان برگزار شد.
به گزارش خانه خشتی، دومین تور رسانه ای کارآفرینی در رفسنجان با هماهنگی انجمن کارآفرینان روز پنجشنبه ۳۰ آبان ماه با حضور بابک فارسی مدیر عامل انجمن، خبرنگاران هفته نامه های شایورد، سرمه بیداری و کوثر کویر، پایگاه خبری خانه خشتی و رادیو شهری و مدیران و اعضای فرهنگسراهای رسانه و ترنج برپا شد.
باشگاه پرورش اسب اهوران در روستای قائمیه
باشگاه پرورش اسب اهوران در روستای قائمیه اولین مکان مورد بازدید در این تور رسانه ای بود که نزدیک به ۳۰ اسب در آن نگهداری می شود.
لیلی مجد مدیر اجرایی این باشگاه در جمع خبرنگاران گفت: این باشگاه کار خود را با ۱۲ اسب آغاز کرد و موفق شد این جمعیت را به ۴۰ اسب افزایش دهد که تعدادی از آن به فروش رسیده است.
وی بیان داشت: در زنجیره اشتغالی که این باشگاه ایجاد نموده، پنج نفر بطور دائم و پنج نیز بطور غیرمستقیم مشغول بکار هستند.
مجد مربی متخصص و آموزش حرفه ای را یکی از نیازهای حرفه اسب سواری در شهرستان رفسنجان عنوان کرد.
رفسنجان دارای سه هزار اسب شناسنامه دار است و اسب رفسنجان نیز در فدراسیون اسب سواری به ثبت رسیده است، این شهرستان دارای ده باشگاه پرورش اسب است که اشتغالزایی خوبی داشتند و همچنین تعداد زیادی پرورشگاه اسب جزئی در این شهرستان فعالیت دارند.
پنل خورشیدی ۵ کیلو وات
پنل خورشیدی ۵ کیلو وات واقع در خیابان امیر کبیر شهر رفسنجان که بر پشت بام یک منزل مسکونی تعبیه شده بود ، دومین مورد بازدید بود.
سید محمد علی موسوی مدیر عامل شرکت آموت که از سال ۹۶ فعالیت خود را در زمینه طراحی و اجرای سیستم های انرژی خورشیدی آغاز نموده است، در خصوص جزئیات اجرای این طرح ها در جمع خبرنگاران اظهار داشت: این پنل های خورشیدی هیچ گونه صدا و آزار دهندگی ندارند و نیاز به هیچگونه نگهداری جز تمیز کردن صفحات هرماه ، ندارد.
وی افزود: ضمانت پرداخت درآمد ماهانه این پنل ها به این صورت است که با وزارت نیرو قرارداد ۲۰ ساله تضمیمی قبل از احداث منعقد می شود.
موسوی گفت: درامد ماهانه با توجه به تورم و هرساله ۳۰ درصد افزوده می شود و این پنل ها ۲۵ سال گارانتی راندمان دارند.
وی بیان داشت: حداقل فضای لازم برای نصب پنل خورشیدی ۵۰ مترمربع است و تولیدات آن به شبکه برق شهرستان تزریق می شود.
موسوی با بیان اینکه احداث این نیروگاههای خورشیدی با هر میزان سرمایه امکان پذیر است گفت: به میزان سرمایه اولیه، درامد ماهانه نیز افزایش خواهد یافت، بطور مثال احداث نیروگاه ۵ کیلو وات با سرمایه ۵۰ میلیونی، درامدی نزدیک به ۹۴۰ هزار تومان ماهانه خواهد داشت.
وی خاطر نشان کرد: تاکنون نزدیک به ۶۰۰ کیلو وات نیروگاه در رفسنجان توسط شرکت آموت احداث شده است، مردم در این موضوع دید بازی دارند و استقبال می کنند.
کارگاه خیاطی خیریه خیرین گمنام حضرت زهرا(س) رفسنجان
در ادامه این تور رسانه ای، کارگاه خیاطی خیریه خیرین گمنام حضرت زهرا(س) رفسنجان مورد بازدید قرار گرفت.
قریب به ۱۲۰ بانوی سرپرست خانوار و ایتام در این کارگاه خیاطی مشغول بکار هستند و البسه نزدیک به ۷۵ شرکت صنعتی که عمده آنها شرکت مس است را آماده می کنند.
کارگاه خیاطی خیریه خیرین گمنام که یکی از مراکز پررونق کارآفرینی در شهرستان محسوب می شود، رتبه اول استان در خصوص کارآفرینی و اشتغالزایی را نیز کشب نموده و در ردیف موسسات برتر کشری قرار دارد.
علی دره کردی مدیر عامل این خیریه در آغاز بازدید در جمع میهمانان اظهار داشت: هیچ چیز به جز نیت خالصانه و توکل بر خدا برای موفقیت در کارهای بزرگ دخیل نیست.
وی افزود: امروز دوخت کارگاه خیاطی خیریه جای محصولات کسری همدان و مهر تهران را در مجتمع می سرچشمه گرفته است.
شرکت آبیاران لوله رفسنجان
شرکت آبیاران لوله رفسنجان آخرین مرکز کارآفرینی تور رسانه ای بود که در منطقه ویژه اقتصادی مورد بازدید قرار گرفت.
این شرکت تولید خود را از سال ۹۳ آغاز کرده و تا بحال تولید خوبی داشته و علاوه بر مصرف داخل کشور، اوایل سال ۹۷ موفق به صادرات لوله به کشور ارمنستان شده است.
شرکت آبیاران لوله بطور میانگین ماهانه ۲۰۰ تن لوله تولید می کند و ۵۰ نفر بطور مستقیم و غیر مستقیم در این شرکت مشغول بکار هستند.
محصولات شرکت آبیاران لوله عمدتا به جنوب استان کرمان، سیستان و بلوچستان و ساوه صادر می شود هرچند شهرداری رفسنجان نیز خرید مناسبی داشته است.
لوله های این شرکت در سایزهای ۱۶ تا ۴۰۰ میلی متر تولید می شوند و موارد مصرف انها در آبیاری، آبرسانی و گازرسانی است.
در ادامه این بازدید، آزمایشگاه این شرکت با توضیحات فاطمه رجبی مدیر کنترل کیفیت نیز مورد بازدید قرار گرفت.
عکس از منیژه نوروزی
گزارش از مریم مرادی
انتهای پیام/