معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش مطرح کرد:
قدرت فرهنگی وجه تمایز قدرت ایران با تمام ابرقدرت های دنیاست/ آموزش و پرورش نقطه هدف دشمن
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: قدرت فرهنگی وجه تمایز قدرت جمهوری اسلامی ایران با تمام ابرقدرت های دنیاست و آنچه که می تواند استقلال و عزت جمهوری اسلامی ایران را در مقابل استکبار جهانی حفظ کند قدرت فرهنگی است.
به گزارش خانه خشتی؛ علیرضا کاظمی عصر امروز در یادواره شهدای دانش آموز رفسنجان با اظهار خرسندی از حضور خود در زادگاه شهید سلیمانی استان کرمان و رفسنجان اظهار کرد: مهمترین مولفه هر کشوری قدرت است، تمام مولفه های دیگر در حوزه های مختلف در سایه آن قدرت به دست می آید.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش تصریح کرد: مهمترین مولفه در نظام جمهوری اسلامی ایران قدرت فرهنگی است و تمام مولفه های دیگر از جمله قدرت نظامی، سیاسی، اقتصادی و … در سایه قدرت فرهنگی به دست می آید و در مرکز این قدرت فرهنگی، فرهنگ ایثار و شهادت است که همه آن را قبول دارند.
وی افزود: قدرت فرهنگی وجه تمایز قدرت جمهوری اسلامی ایران با تمام ابرقدرت های دنیاست و آنچه می تواند به انقلاب اسلامی ایران استمرار دهد و استقلال و عزت جمهوری اسلامی ایران را در مقابل استکبار جهانی حفظ کند قدرت فرهنگی است. تمام دستاوردهای نظامی ما مدیون جلوه های فرهنگی اسلام ناب و ارزش های انقلاب بود که در وجود فرماندهان، بسیجیان و شهدا متجلی شد و برای ما پیروزی به ارمغان آورد.
کاظمی بیان کرد: امروز بعد از چهل سال تلاش های دشمن در عرصه های مختلف برای شکست نظام جمهوری اسلامی ایران ناکام مانده است؛ تنها دلیل آن جلوه های فرهنگی است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه وجود فرهنگ ایثار و شهادت باعث شد شهید سلیمانی و دیگر شهدا را به اسطوره ملی تبدیل نماید، گفت: امروز دشمن نقطه فرهنگ ایثار و شهادت را نشانه گرفته است.
وی ادامه داد: بالاترین مسئولیت ما حفظ فرهنگ ایثار و شهادت است، فرقی نمی کند در چه دستگاهی فعالیت می کنیم امروز مدافعان سلامت، دیروز میدان های سیل و زلزله، در هیچ کدام از این میدان ها کم نیاورند و آموزش و پرورش به عنوان بالاترین دستگاه فرهنگی کشور این موضوع را به عنوان مهمترین ماموریت خود در نظر دارد و برنامه های متعددی در این زمینه تنظیم شده است.
کاظی خاطرنشان کرد: طرح برگزاری چهل هزار یادوراه در چهل هزار مدرسه با همین نیت و عنوان است و اگر قرار است این فرهنگ را توسعه دهیم باید تاریخ گذشته و پرافتخار را هر روز یادآوری کنیم و فراموش نکنیم دیروز کجا بودیم و چه کسانی شهید شدند و الان در مقابل آنها چه مسئولیتی داریم.
وی افزود: باید قدردان خانواده های شهدا باشیم، دست و پای خانواده شهدا را ببوسیم و در مقابل آنها تظیم کنیم این لازمه توسعه فرهنگ ایثار و شهادت است، باید سرمزار شهدا حاضر شویم و با شهدا رابطه برقرار کنیم و از شهدا کمک بگیریم چراکه شهدا حاضر و ناظر هستند.
معاون پرورشی و فرهنگی وزیر آموزش و پرورش گفت: شهدا می توانند پیوند ما را با ولایت مستحکم کنند، تلاش بر تداوم راه شهیدان و تجلی رفتار آنها در زندگی شرط دوم برای توسعه فرهنگ ایثار و شهادت است.
وی ابراز کرد: رفتار، سیره شهدا و ارتباط شهدا با خداوند و نماز اول وقت آنها باید در رفتار و کردار ما متجلی شود اگر اینگونه شدیم می توانیم راه شهیدان را ادامه دهیم.
کاظمی بر فرهنگ ولایتمداری شهدا و شهید سلیمانی اشاره کرد و گفت: شهید سلیمانی فرهنگ تکلیف مداری، ولایت پذیری و گذشتن از خانواده و اموال را در عمل نشان داد.
وی گفت: آموزش و پرورش در خط مقدم دشمن است و آن را هدف قرار داده است، همه باید به آموزش و پرورش کمک کنند تا بتوانیم بذر ایمان، عشق، وفاداری، بذر ایثار و شهادت را در قلب های پاک جوانان بکاریم.
انتهای پیام/