مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان؛

به صنعت پرورش اسب باید در سطح کلان کشوری توجه شود

  • شناسه خبر: 204227
به صنعت پرورش اسب باید در سطح کلان کشوری توجه شود

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان گفت: صنعت پرورش اسب نیازمند سند راهبردی و چشم انداز است و باید در سطح کلان کشوری به آن توجه شود.

خانه » اقتصادی » به صنعت پرورش اسب باید در سطح کلان کشوری توجه شود

به گزارش خانه خشتی؛ روح الله بهرامشاهی مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان در دیدار با رییس و جمعی ازاعضای هیأت سوارکاری رفسنجان گفت: در نزدیکی منطقه منطقه ویژه رفسنجان ۵۰۰ کیلومتر به عنوان زون گردشگری درنظر گرفتهشده است تا جاده دره راگه به مسیر گردشگری تبدیل شود.

بهرامشاهی با بیان اینکه رفسنجان مسیر صنعتی خوبی را طی می‌کند بیان کرد: رفسنجان در فاز سوم توسعه قرار دارد با این تفاوت کهخیلی از زیرساخت‌های اقتصادی راه اندازی می‌شود.

وی اظهار داشت: با تلاش مجتمع مس راه آهن منطقه ویژه، اقتصاد شهر را تغییر می‌دهد و شهر از بن بست خارج می‌شود.

مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی رفسنجان با بیان اینکه در زمینه سوارکاری باید به چشم درآمدزایی نگاه شود و نه صرفا تفریحی؛ اظهارکرد: با وجود گمرک مستقر در منطقه ویژه، واردات و صادرات خوراک، کنسانتره، مکملات و تمامی تجهیزات متعلق به اسب آسان خواهدشد.

بهرامشاهی ادامه داد: چون حوزه سوارکاری حوزه جذابی است و افراد زیادی درگیر هستند می‌توان پایانه صادرات اسب و تولیدنژادهای برتر راه اندازی کرد.

جابر اکبری نژاد رییس هیأت سوارکاری رفسنجان نیز با بیان اینکه مبحث اسب مقوله مهمی در رفسنجان است تصریح کرد: اسب درایران به شدت و سرعت در حال تبدیل شدن به صنعت پر طرفدار است و از دهه هشتاد تا کنون رشد چندین هزار درصدی داشته است.

وی تعداد اسب‌های رفسنجان را حدود ۵ هزار رأس اسب بیان کرد و اظهار داشت: ۱۰۰ تا ۱۵۰ میلیارد ریال هزینه‌های تیمار، خوراک،کارگری واست که نشان دهنده حجم کار است.

رییس هیأت سوارکاری رفسنجان با بیان اینکه اسب در رفسنجان جزو اموال مردم است گفت: ۳۰۰ باشگاه سوارکاری در رفسنجانداریم. حوزه اسب‌داری می‌تواند باعث اشتغالزایی و پس از آن تولید ثروت شود.

اکبری نژاد ادامه داد: میدان اسب‌دوانی در قاسم آباد اصلاح شده و استاندارد کشوری دارد اما تجهیزات آن تکمیل نشده است.

وی با اشاره به توان بالای اسب های نژاد داخل به بیان ظرفیتهای این بخش پرداخت و گفت: همیشه نژاد داخلی اصالت و قدرت خود رانشان داده است و برتری خود را ثابت کرده است. ۲۹ رأس اسب ایرانی در سال ۹۹ به قطر صادر کردیم.

رییس هیأت سوارکاری رفسنجان به مشکل صادرات اسب اصیل ایرانی اشاره کرد و گفت: قرنطینه در ایران به شکل جهانی صورتنگرفته، ورود به ایران آسان است، اماخروج با مشکلات مواجه است.

اکبری نژاد در پایان بیان کرد: انتظار می‌رود در کنار معرفی‌ ظرفیت شهرستان معرفی پرورش اسب نیز تبیین شود.

انتهای پیام/

برچسب ها:
تلگرام
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خانه خشتی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

  • حسین پور

    بهرامشاهی ! به دنبال پرورش اسب نباش !! مردم نون شب ندارند بخورند ...

    حکیمی

    یکی نیست به بهرامشاهی بگه مردم پول خریدن یک کیلو گوشت گاو را ندارند ! تو داری دم از پرورش اسب میزنی !! آخه مشاوران تو چرا آدرس غلط به تو میدهند و تو هم همینجوری حرفی رو میزنی که اعصاب مردم رو خورد کنی ؟؟
اخبار ویژه
اخبار رفسنجان