امضای تفاهم نامه علمی و آموزشی در سرچشمه رفسنجان

  • شناسه خبر: 218561
امضای تفاهم نامه علمی و آموزشی در سرچشمه رفسنجان

با حضور جمعی از مسئولین کشوری و استانی تفاهم‌نامه همکاری علمی و آموزشی جهت تقویت نیروی انسانی ماهر بین سازمان فنی و حرفه ای کشور و مجتمع مس سرچشمه رفسنجان منعقد شد.

خانه » اخبار ویژه » امضای تفاهم نامه علمی و آموزشی در سرچشمه رفسنجان

به گزارش خانه خشتی؛ صبح چهار شنبه رویداد “آموزش مس در مسیر شایستگی” با حضور مسئولان کشوری در سینما آزادی سرچشمه رفسنجان در حال برگزاری است.

 

در این آئین معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی و رئیس سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور، رئیس انجمن علمی یادگیری الکترونیکی کشور، معاون امور اقتصادی استانداری کرمان، فرماندار رفسنجان، معاون توسعه و برنامه ریزی فرمانداری، رئیس شورای اسلامی شهر رفسنجان، مدیر مجتمع مس سرچشمه رفسنجان، جمعی‌از مسئولین شهرستان رفسنجان، اساتید دانشگاهی، معاونین و جمعی‌از مدیران مجتمع و اساتید امور آموزش و توسعه شایستگی مجتمع مس سرچشمه حضور داشتند.

در این رویداد ضمن انعقاد تفاهم نامه علمی و آموزشی از ۲۲ عنوان کتاب در حوزه مدیریت دانش مجتمع مس سرچشمه، ربات هوشمند آموزش و نیز سامانه بومی یادگیری خرد مبتنی بر شبکه های اجتماعی در این رویداد رونمایی صورت گرفت.

 

دکتر حسن‌زاده معاون اقتصادی استانداری کرمان در این رویداد در سخنانی به اهمیت مهارت‌آموزی و نقش آن در توسعه استان کرمان اشاره کرد و افزود: کرمان به عنوان بزرگ‌ترین استان کشور با ۲۵ شهرستان، دارای معادن غنی از جمله کرومیت، تیتانیوم، مس و زغال‌سنگ است که نیاز به نیروی کار ماهر دارند.

 

وی ادامه داد: به همین منظور، کارگروه اشتغال و کمیته مهارت در استان تشکیل شده و منتج به تشکیل کنسرسیوم مهارت با هدف نیازسنجی در شرکت ها و آموزشهای لازم شد.

 

دکتر حسن‌زاده تأکید کرد: از مجتمع سرچشمه که از روز اول در این کنسرسیوم فعالیت خود را آغاز کرد و سایر صنایع که به این کنسرسیوم پیوسته‌اند، تشکر می کنیم، این کنسرسیوم با هدف بیان نیازهای شرکت‌ها و استفاده از ظرفیت‌های مشترک صنایع تشکیل شده است.

 

وی همچنین به اهمیت توسعه صنایع پایین‌دستی مس اشاره کرد و گفت : اجرای طرح کیمیا( رسیدن به تولید یک میلیون تن کاتد مس) و افزایش بودجه می‌تواند به رشد این صنایع کمک کند.

دکتر حسن‌زاده از شرکت ملی مس خواست تا با همکاری دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان، به توسعه صنایع پایین‌دستی کمک کند.

 

در پایان، وی به ظرفیت‌های گردشگری استان کرمان اشاره کرد و گفت که این استان با داشتن ۱۰ اثر جهانی و ۸۰۰ اثر ملی، ظرفیت بالایی در حوزه گردشگری دارد و باید از این ظرفیت‌ها به خوبی استفاده شود و برنامه‌های توسعه‌ای در این زمینه اجرا شود.

انتهای خبر/

 

برچسب ها:
تلگرام
دیدگاه‌ها
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط خانه خشتی منتشر خواهد شد.
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • پیام هایی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط باشد منتشر نخواهد شد.
در جواب نظر :

اخبار ویژه
اخبار رفسنجان